Hoe u de juiste houten vloer kiest

Bruin Houten Paneel

Afstoffen voor dat we aan de slag gaan

Wanneer u een houten vloer stofzuigt of deze er als nieuw uit wilt laten zien, moet u zeer regelmatig stofzuigen en stofzuigen. De meeste mensen zeggen opruimen met een vochtige doek als ze stof of vuil opmerken. U moet dit echter vermijden, omdat de stofdeeltjes gemakkelijker in de vloer of het tapijt wegzakken. Onze experts van Sand en Suster hebben de juiste informatie om de beste methode aan te bevelen voor het type vloer dat u heeft. Dit beschermt uw vloeren en zorgt voor een mooie service omdat het schuurproces niet veel tijd in beslag neemt. Kies prachtige, met zand afgewerkte of gelakte vloeren waarmee u uw huis snel kunt transformeren.

Onderhoud is het belangrijkste punten voor een goed resultaat

Een van de belangrijke factoren bij het conserveren van uw houten vloer is een goede bescherming. Als uw houten vloeren nieuw zijn, zien ze er geweldig uit en passen ze goed bij elk kamerontwerp. Hoewel dit altijd een optie voor de lange termijn zal zijn, raden we aan om een ​​beschermende afwerking op uw houten vloer te gebruiken. Wat betekent dit? Het betekent het aanbrengen van een neutrale stijlafwerking op de houten vloer om de mooie zachte look en de uitstekende nerf van houten vloeren te reproduceren. Nadat u de afwerking hebt aangebracht, wordt het stof dat op uw vloer is gevallen gemakkelijk weggespoeld.

Geeft het schuren van een houten vloer comfort?

De originele zachte en comfortabele eigenschappen van de houten vloer trekken regelmatig stof en zand aan, wat zorgt voor doffe, verheven plekken en een slechte uitstraling. De nieuwe afwerking van uw houten vloer zorgt voor een comfortzone in de hele kamer. Het zal minder benadrukt en glanzender zijn. Je kunt verschillende kleurtinten kiezen. De kleur van de afwerking is ontworpen als aanvulling op uw vloer. De prachtige kleurencombinatie van olie en zand zal zowel je voeten als je ogen kalmeren. Een professionele schuurexpert zal u tijdens het schuren een aantal vragen stellen om te bepalen wat voor soort afwerking de kleuren van uw houten vloer en het algehele beeld van uw kamer zal versterken.

Walnoot is extreem gevoelig voor veranderingen in vocht. U moet de vloer goed drogen voordat u gaat schuren en dit kan een probleem worden voor de houten vloer. U moet voorkomen dat de vloer helemaal droog wordt. Hierdoor zal voortijdig warpingo azijnzuur niet goed zijn voor hout.

Door een afwerking aan te brengen die het hout op geen enkele manier schaadt, gaat het jarenlang mee. Een zeer duurzame olieafwerking is de beste manier om te gaan, omdat het onderhoud de komende jaren tot een minimum wordt beperkt. Nadat de olieafwerking is aangebracht, kunt u een licht vochtige doek gebruiken om eventueel stof te verwijderen.

Tenslote schoonheid als resultaat

Een van de meest voorkomende misvattingen over houten vloeren is dat het alleen aantrekkelijk is in een kantoor. Houten vloeren schuren kan worden gebruikt om elke kamer te verfraaien met heldere kleurenschema’s, een uniek vloerdecor, scherpe kleuren en uniek ontworpen vloerplanken. Dit zal het beeld van uw kamer volledig transformeren en het luxe karakter geven, of u nu kiest voor walnoot, eiken, geverfde vloerdelen of iets anders. Lichtgekleurde houten vloeren bieden een groot en luchtig gevoel en zijn zelfs geschikt voor grote en luchtige kamers. Ze reflecteren het licht en geven de omgeving een bredere uitstraling.